Rólunk

valóra vált tündérmese

A kreativitás egy életen át tartó, kifogyhatatlan felfedezés, mely szárnyalni engedi álmainkat apró csodákkal töltve meg a mindennapokat. 

A Selyem Galéria története egy matematikus házaspárral és egy betegen született kislánnyal kezdődik, anya és lánya együtt alkottak otthon a textilfestés bűvöletében, míg rátaláltak a hernyóselyem csodájára, ami egy életre szóló szerelemmé vált.

Első selyemsálakból álló kiállításunk a Malompark bevásárlóközpont emeletén indította el ismertségünket Debrecenben, melyet népszerű karácsonyi vásárok sora követett. Saját galériát a családi házunk garázsában kezdtük el üzemeltetni a csendes óvárosi részben, míg 2005-ben megnyitottuk boltunkat a Halköz üzletházban.

Az évek során számtalan lelkes törzsvásárlóra tettünk szert rengeteg dicséretet és biztatást kapva tőlük, és a növekvő igényekkel rohamosan bővült termékskálánk is lakberendezési tárgyakkal, esküvői portfólióval, iskolaszerekkel és nagy sikerű karácsonyi dekorációkkal. Megannyi kézműves technikát kipróbálva a modellezésben találtuk meg jelenlegi stílusunkat. Így a selyemfestés mellett a tündér és angyal figurák készítése vált fő profilunkká, mely országos és nemzetközi sikert és elismerést hozott számunkra.

2012-ben a Selyem Galéria átköltözött a Kossuth utcára a városháza patinás épületébe, 8 évvel később pedig interneten is megnyitotta kapuit, leváltva fizikai boltunkat, így a boltüzemeltetés helyett a termékgyártásra tudtunk koncentrálni.

Mái napig családi vállalkozás keretében működünk, így véges kapacitásunk miatt egyedi rendeléseket elvétve szoktunk vállalni. Tündéri kisvárosba berendezkedtünk álmaink műhelyével arra az életmódra, amire mindig is vágytunk: idilli természeti környezetben annak szentelni időnket, amit legjobban szeretünk: aranyos dolgokat létrehozni együtt.

Köszönjük a figyelmet és az érdeklődést!

Andrea és Eszter,

a Selyem Galéria alkotói

A Keszkendő Selyem Galéria hivatalos oldala 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!